Az első klímagyártó, aki letette a garast a klíma mosás mellett

Nagyon meglepett két-három évvel ezelőtt, egy a Construmán kiállító, Mitsubishi klímákat forgalmazó cég egyik képviselőjének a hozzáállása, aki azt mondta, hogy "a klíma ventilátora nem koszolódik el annyira, hogy ki keljen szerelni". Most már tényleg elkerülhető a ventilátor kiszerelése, de akkoriban még nem volt ismert a kíma mosás technológia Magyarországon.
Még jobban meglepett, mikor megtaláltam a Mitsubishi Electric amerikai YouTube oldalán az alábbi videót, melyben a klíma mosást mint az ajánlott klímatisztítási technológiát mutatják be.
A videó érdekessége nem a két évvel ezelőtti kontraszt, hanem a japán klímagyártó cég elsőbbsége ezen a területen, hiszen ők az első légkondi gyártók, akik nyilvánosan letették a garast a mosás technológia mellett. Reméljük, hogy a többiek mielőbb követik példájukat, hiszen a nálunk még csak alig két éve útnak indult klímamosás a távol keleten és Ausztráliában több éves múltra tekint vissza.

Sajnos a videó áldozatul esett a cég új egységesített Tech Tips sorozatának ezért eltávolították az oldalról. Igazán kár érte, de reméljük az új sorozatban újra forgatják.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések