A klímatulajdonos kötelmei.

Mi dolog van a klímánkkal?

A múlt héten szerettem volna begyújtani a konvektorokat, hát az egyik nem akart begyulladni, eldugult a fúvókája. Szétszedjem? Gondolkodtam magamban. Nem lehet olyan ördöngös dolog. A gázkészülék szerelőnek mondjuk biztos gyorsabban megy, meg van nála minden ami ehhez kell, pl. ha egy tömítést nem lehet már visszarakni, neki biztos van másik. Á, nem szeretem a gányolást inkább kihívom a szerelőt. 
2 perc 8.000.-Ft. Neki. Nekem egy nap lett volna mert mire rájövök, meg ha kell szigeteléscsere, mert ugye azért el is kell menni valahova, de hova? azt meg is kell keresni. Így megy el az idő.
De nem is ez a lényeg, október eleje van, ráadásul korábban indult a fűtési szezon. Egy hetet kellett várni a szaki bácsira. Ismerős? 30°c felett hívott már fel valaki klímaszerelőt? Van aki fel sem veszi a telefont.
Megérdemlem. (Na jó nem volt nagy büntetés mert ugye klímával is lehet ám fűteni.)

Jusson eszébe minden kedves klímatulajdonosnak, hogy tessék idejében (február-április) kihívni a klímaszerelőt, ne tessék megvárni amíg majd nem fog ráérni. A rászálló portól nem lesz koszos a klíma, azért van a szűrője, hogy ennek a sokszorosától is megvédje.

Mielőtt megérkezne a mester, tessék megkeresni a távirányítót, garanciajegyet, elpakolni a klíma alól, sőt a fürdőkádat / zuhanyzót is fel kell szabadítani a beáztatós lavórtól, mert a májsztró ott fogja elmosni a klíma burkolatát.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések